SLOVENSKÁ ASOCIÁCIA ŠPORTU NA ŠKOLÁCH - občianske združenie

Školáci cvičíme online- na: Sport Academy Online.

Sport Academy Baner 2560 1440

Veľa sa píše a hovorí o tom, ako je šport a pohybová aktivita dôležitá. To, aký význam má pohyb pre celú populáciu, ale aj to ako správne školáka k športovej aktivite motivovať, na úkor iných aktivít, ktoré sú skôr sedavého charakteru – učenie, televízia, počítač.......

Aj naším hlavným cieľom je, aby sa naše detí hýbali, aby telesná výchova bola dôležitá časť vyučovania.

Hovorí sa, možností je veľa.

Ale čo ak sedíte doma.

A práve v týchto dňoch o tom asi každý vieme svoje.

Školáci zostali doma, mnohí rodičia zostali doma, učivo chodí e mailami a učitelia robia čo môžu. Pripravuje sa on line vyučovanie, nakoľko si to situácia asi bude vyžadovať.

Aj počas tohto obdobia sa treba hýbať, nájsť spôsob ako zo seba dostať energiu.

Poďme spolu cvičiť doma – ON LINE, každý deň aspoň chvíľu. Tak ako by sme 5-krát do týždňa mali telesnú výchovu, veď to je sen našich telocvikárov.

Zatvorili školy, zatvorili telocvične, športoviská, ale máme priestor doma vo svojej izbe, v obývačke.

Spolu s našimi telocvikármi, športovými inštitúciami, športovcami, mladými športovými nádejami, mnohými osobnosťami športu, TO PRE VÁS a SPOLU s VAMI DÁME!

Chceli sme zážitkovú telesnú výchovu? Vytvorme si ju spoločne!

1.      Pripravíme pre Vás videá s cvičeniami na doma, ktoré si môžete aj potom v budúcnosti hocikedy pustiť. Každý deň si zacvičíte s niekým iným, s niekým, kto prijal našu výzvu a pustil sa do „ON LINE hodina telocviku“ J...a bude toho viac....

2.      Prinášame VÝZVU pre všetkých, ktorí žijú pre šport, aby sme spoločne pre našich školákov pripravili videá s cvičeniami, hrami a radami, aby aj doma zažívali telesnú výchovu, aby aj doma mali pohyb, aj napriek obmedzeniam a situácii, ktorej všetci spoločne čelíme. Idete s nami do toho?

SPOLU TVORÍME ŠKOLSKÝ ŠPORT!

Usmernenie:

Ak chceš natočiť video s cvičením pre našich školákov, vyber si ucelenú a priamo na určitú oblasť zameranú oblasť cvičenia – pre zdravý chrbát, s loptou, strečing, ukážka z niektorého druhu športu a podobne.

Posielajte nám krátke videá – 15-20 min. s cvičením pre školákov na doma.

Predstav seba, školu a poď do toho.

Športovci, telocvikári, ľudia čo milujete šport – návod ako nám poslať video nájdete tu :

https://www.youtube.com/watch?v=yXs9dmlZHbE

 

Uverejňovať sa budú postupne na: Sport Academy Online